Urządzenia i Akcesoria
Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porcji
Składniki
-
1200 g polędwicy wołowej w kawałku
-
100 g liści szpinaku, świeżych
-
1 - 2 łyżki oliwy z oliwek
-
1 - 2 łyżki soli morskiej, gruboziarnistej
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
12 liści bazylii, świeżej
-
800 g wody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
40 g
Kalorie
1640 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
W PAPILOTACH
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sandacz w papilotach na parze z warzywami i sosem berneńskim
50 min
Polędwica wieprzowa w sosie z czerwonego wina z warzywami
45 min
Polędwica wołowa z warzywami
50 min
Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie
1 godz. 45 min
Roladki z kurczaka z cebulą i suszonymi śliwkami
50 min
Dorsz z aïoli i warzywami
50 min
Udziec indyczy zawijany w boczek z ziemniakami
1 godz. 40 min
Marynowane roladki z indyka z rozmarynem
4 godz. 55 min
Roladki z piersi indyka
2 godz. 30 min
Szynka w cieście chlebowym
101 godz.
Kurczak ze szpinakiem, jabłkiem i rodzynkami
35 min
Filet z indyka w zielonej marynacie
1 godz. 5 min